?>
وبلاگ تخصصي پزشكي و سلامت | ||
|
اين ويتامين نقش اساسي در متابوليسم قندها و عملكرد عصبي دارد. شكل كوآنزيمي آن TTP يا TPP مي باشد كه در متابوليسم انرژي و توليد پنتوز شركت مي كند. جذب، انتقال، ذخيره سازي: جذب تيامي« در قسمتهاي ابتدايي روده باريك به شكل انتقال فعال و انتشار صورت مي گيرد. مهار كننده هاي انتقال فعال: مصرف الكل انتقال ويتامين را مهار مي كند و كمبود فولات باعث مهار نسخه برداري سلولهاي روده اي مي شود. تيامين به صورت TPP جذب مي شود و از طريق وريد باب به كبد منتقل مي شود. بيشتر تيامين موجود در گردش خون (حدود 90 درصد) به شكل TPP و توسط اريتروسيتها حمل مي شود. سلولها تيامين را با مكانيسمهاي انتشار و انتقال فعال برداشت مي كنند. بافتها تيامين را به شكل استرهاي فسفات به صورت باند شده به پروتئينها نگهداري مي كنند. ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۳۵:۳۵ ] [ شاريس ]
از دكتر روشن ضمير متخصص تغذيه و رژيم درماني رژيم آنلاين rdiet.ir برنج خوردن ضررهاي برنج پخته در يخچال خوردن غذاي سرد يخچال مضرات برنج مانده خوردن برنج برنج سرده مضرات برنج پخته شده مانده برنج مانده عوارض برنج عوارض خوردن برنج فوايد خوردن برنج خواص برنج قهوه ايي عوارض مصرف زياد برنج برنج قهوه اي خواص چه نوع قهوه اي براي ديابت خوب است برنج قهوه اي چيست؟ تفاوت برنج قهوه اي و سفيد برنج مانده در يخچال خوردن برنج سرد عوارض خوردن برنج سرد مضرات خوردن برنج سرد اين كار باعث مي شود كه مواد مقوي موجود در پوسته شلتوك برنج به مغز آن منتقل شود و برنج رنگ قهوه اي به خود بگيرد. اين نوع از برنج به دليل داشتن سبوس و ويتامين هاي مختلف، جزء غلات كامل به حساب مي رود و نسبت به انواع ديگر غلات ها كربوهيدرات هاي بيشتري دارد. براي پخت برنج سفيد به ازاء هر پيمانه برنج يك و نيم پيمانه آب لازم است در حاليكه براي پخت برنج قهوهاي دو و نيم پيمانه آب نياز است. ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۳۲:۰۳ ] [ شاريس ]
[ ۱ ]
|
|
[قالب وبلاگ : لیمو بلاگ] [Weblog Themes By : themzha.com] |