?>
-      قیمت روز      طلایاب      بلوک سبک      -      قرص تاخیری      آموزش تعمیرات موبایل      خرید نهال      نوید      *      +      -      *      -      +      دانلود سریال آواتار 2024      استخر پیش ساخته      تراست ولت      ردیاب موتور      *      صرافی تتر      بروکر فارکس      +      خرید کتاب تاپ ناچ      +      *      تحلیل اتریوم      -      فیلم هندی      *      -      -      .      +      -      +      -      /      حواله وسترن یونیون      کربنات کلسیم      خرید ماینر      -      دکتر زنان مشهد      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
وبلاگ تخصصي پزشكي و سلامت

وبلاگ تخصصي پزشكي و سلامت
 
نويسندگان
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 159
دیروز : 100
افراد آنلاین : 1
همه : 190470
چت باکس

اين ويتامين نقش اساسي در متابوليسم قندها و عملكرد عصبي دارد. شكل كوآنزيمي آن TTP يا TPP مي باشد كه در متابوليسم انرژي و توليد پنتوز شركت مي كند.

جذب، انتقال، ذخيره سازي:

جذب تيامي« در قسمتهاي ابتدايي روده باريك به شكل انتقال فعال و انتشار صورت مي گيرد.

مهار كننده هاي انتقال فعال:

مصرف الكل انتقال ويتامين را مهار مي كند و كمبود فولات باعث مهار نسخه برداري سلولهاي روده اي مي شود.

تيامين به صورت TPP جذب مي شود و از طريق وريد باب به كبد منتقل مي شود.

بيشتر تيامين موجود در گردش خون (حدود 90 درصد) به شكل TPP و توسط اريتروسيتها حمل مي شود.

سلولها تيامين را با مكانيسمهاي انتشار و انتقال فعال برداشت مي كنند.

بافتها تيامين را به شكل استرهاي فسفات به صورت باند شده به پروتئينها نگهداري مي كنند.


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۳ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۳۵:۳۵ ] [ شاريس ]

از دكتر روشن ضمير متخصص تغذيه و رژيم درماني رژيم آنلاين  rdiet.ir

برنج خوردن ضررهاي برنج پخته در يخچال خوردن غذاي سرد يخچال مضرات برنج مانده خوردن برنج برنج سرده

مضرات برنج پخته شده مانده برنج مانده عوارض برنج عوارض خوردن برنج

فوايد خوردن برنج خواص برنج قهوه ايي عوارض مصرف زياد برنج برنج قهوه اي خواص چه نوع قهوه اي براي ديابت خوب است برنج قهوه اي چيست؟  تفاوت برنج قهوه اي و سفيد

برنج مانده در يخچال خوردن برنج سرد  عوارض خوردن برنج سرد مضرات خوردن برنج سرد

اين كار باعث مي شود كه مواد مقوي موجود در پوسته شلتوك برنج به مغز آن منتقل شود و برنج رنگ قهوه اي به خود بگيرد. اين نوع از برنج به دليل داشتن سبوس و ويتامين هاي مختلف، جزء غلات كامل به حساب مي رود و نسبت به انواع ديگر غلات ها كربوهيدرات هاي بيشتري دارد. براي پخت برنج سفيد به ازاء هر پيمانه برنج يك و نيم پيمانه آب لازم است در حاليكه براي پخت برنج قهوهاي دو و نيم پيمانه آب نياز است.


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۳ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۳۲:۰۳ ] [ شاريس ]
[ ۱ ]
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ تخصصي پزشكي و سلامت خوش آمديد.
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه
لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب