?>
قرعه کشی      مشاور خانواده      داروخانه آنلاین      خرید هاست      قرص تاخیری      خرید شومیز زنانه      iptv      1      خدمات سایت      تاینی موویز      سفارش پرفکت مانی      خرید کاپشن زنانه      حمل و نقل کالا از دبی      خرید شلوار مردانه      -      خودروبر      فروشگاه فرانیاز      -      دانلود فیلم هندی      .      +      خرید ویپ      تعمیرات موبایل      -      -      -      خرید ماینر      +      -      /      حواله وسترن یونیون      کربنات کلسیم      کوآنتوم آنالایزر      سرویس خواب      استار      *      فروش ویپ      خرید ماینر      -      +      دکتر زنان مشهد      .      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      خرید بازدید سایت      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
احتمال مرگ زودرس با خوردن سيب زميني سرخ كرده وبلاگ تخصصي پزشكي و سلامت

وبلاگ تخصصي پزشكي و سلامت
 
نويسندگان
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 29
دیروز : 87
افراد آنلاین : 1
همه : 173450
چت باکس

 

احتمالا بعد از خواندن نتايج تحقيقاتي كه در اين مطلب به آن‌ها پرداخته‌ايم سيب‌زميني آب‌پز، پوره و كبابي را ترجيح خواهيد داد. چه كسي هست كه از خوردن سيب‌زميني سرخ‌كرده بدش بيايد؟ خوشمزه‌، ترد، نمكي و لذيذ. تنها يك مسئله وجود دارد؛ سيب‌زميني‌ سرخ كرده يكي از بدترين خوراكي‌هايي است كه مي‌توانيد روانه معده يتان كنيد. راستش را بخواهيد شبيه يك چيز كشنده! طبق تحقيقات انجام شده دو تا سه مرتبه مصرف سيب‌زميني سرخ شده در طول هفته ارتباط زيادي با مرگ زودرس دارد. در اين تحقيق محققان مصرف سيب‌زميني سرخ كرده توسط ۴۴۰۰ بزرگسال بين ۴۵ تا ۷۹ سال را در يك بازه ۸ ساله بررسي كرده‌اند. در اين مدت ۲۳۶ نفر از آنها جان سپردند.

به طور كلي، مقدار سيب‌زميني مصرف شده دليل اصلي مرگ نيست، بلكه طرز تهيه آن ارتباط مستقيم با مرگ افراد داشته است. آن‌هايي كه عادت داشتند دو يا چند بار در هفته سيب‌زميني «سرخ شده در روغن» بخورند دو برابر ديگران در معرض خطر مرگ قرار گرفتند. قبل از اين كه كل سيب‌زميني‌هاي داخل خانه را دور بريزيد توجه داشته باشيد كه نحوه طبخ تمام خوراكي‌ها اهميت زيادي دارد. بهتر است هميشه سيب‌زميني‌ها را آب‌پز و پوره كنيد، به اين ترتيب مي‌توانيد آن‌ها را به راحتي در كنار ژامبون و استيك هم ميل كنيد. خلاصه اينكه اگر نمي‌توانيد بي خيال سيب‌زميني شويد، به طرز پخت آن دقت كنيد تا به اين زودي‌ها لذت خوردنشان را از دست ندهيد.

 

امتیاز:
 
بازدید:
[ ۴ بهمن ۱۳۹۸ ] [ ۰۸:۰۸:۲۰ ] [ شاريس ]
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :
[ ]
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ تخصصي پزشكي و سلامت خوش آمديد.
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب