?>
وبلاگ تخصصي پزشكي و سلامت | ||
|
از دكتر روشن ضمير متخصص تغذيه و رژيم درماني رژيم آنلاين rdiet.ir برنج خوردن ضررهاي برنج پخته در يخچال خوردن غذاي سرد يخچال مضرات برنج مانده خوردن برنج برنج سرده مضرات برنج پخته شده مانده برنج مانده عوارض برنج عوارض خوردن برنج فوايد خوردن برنج خواص برنج قهوه ايي عوارض مصرف زياد برنج برنج قهوه اي خواص چه نوع قهوه اي براي ديابت خوب است برنج قهوه اي چيست؟ تفاوت برنج قهوه اي و سفيد برنج مانده در يخچال خوردن برنج سرد عوارض خوردن برنج سرد مضرات خوردن برنج سرد اين كار باعث مي شود كه مواد مقوي موجود در پوسته شلتوك برنج به مغز آن منتقل شود و برنج رنگ قهوه اي به خود بگيرد. اين نوع از برنج به دليل داشتن سبوس و ويتامين هاي مختلف، جزء غلات كامل به حساب مي رود و نسبت به انواع ديگر غلات ها كربوهيدرات هاي بيشتري دارد. براي پخت برنج سفيد به ازاء هر پيمانه برنج يك و نيم پيمانه آب لازم است در حاليكه براي پخت برنج قهوهاي دو و نيم پيمانه آب نياز است. ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۳۲:۰۳ ] [ شاريس ]
[ ۱ ]
|
|
[قالب وبلاگ : لیمو بلاگ] [Weblog Themes By : themzha.com] |