?>
بازی      neuralink      درج آگهی رایگان      اکسپنشن valve      فروش اینورتر صنعتی      ویزای دبی      crypto signal      خرید ارز دیجیتال      فروش اقساطی خودرو      بهترین دکتر      روغن صنعتی      کیسه پلی پروپیلن      قالیشویی      آموزش فارکس      .      -      سیستم vrf      داروخانه مگنیفر      شرکت سورنا      خرید لایسنس نود 32      خرید ویلا شمال      آموزش آنلاین      آموزش خیاطی      اس اس دی سامسونگ      دکتر دیلی      ثبت شرکت در دبی      کسب درآمد      رپورتاژ آگهی      ساخت سردخانه      نظارت بر ساخت      سالن زیبایی      اجاره هیلتی      خرید بک لینک و رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      خرید بازدید سایت      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بک لینک     
خيار و گوجه را با هم نخوريد آلزايمر مي گيريد وبلاگ تخصصي پزشكي و سلامت

وبلاگ تخصصي پزشكي و سلامت
 
نويسندگان
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 160
دیروز : 265
افراد آنلاین : 1
همه : 117632
چت باکس

خيار و گوجه فرنگي از جمله ميوه جات خوشمزه و پر مصرف خانواده ها محسوب مي شوند، اما زمزمه هايي نظير اين كه اين دو ميوه را با هم مصرف نكنيد، به گوش مي رسد. براي بسياري از ما تنها معيار براي تهيه يك سالاد تركيب برخي مواد غذايي خوشمزه با يكديگر است، اما به جز عطر و طعم بايد موارد ديگري را نيز مدنظر قرار داد. برخي مواد تشكيل دهنده سالاد با هم جور درنمي آيند كه از آن جمله ميتوان به تركيب گوجه فرنگي و خيار اشاره كرد. هر يك از اين سبزيجات داراي مدت زمان گوارش متفاوت هستند و بنابر آيورودا، پزشك سنتي هند، ما بايد از زمان گوارش دقيق هر ماده غذايي كه مصرف مي كنيم، پيش از تركيب آنها با يكديگر آگاهي داشته باشيم.

تركيب مواد تشكيل دهنده كه از گوارش سريع و كند برخودار هستند، ايده خوبي نيست. اين شرايط مي تواند تخمير مواد غذايي در معده را به همراه داشته باشد كه ممكن است كل بدن را مسموم سازد. گوارش كند و تخمير قندها و نشاسته ها چيزي است كه در نهايت تجربه مي كنيد و بر همين اساس، آن گونه كه بايد از وعده غذايي خود لذت نخواهيد برد. افزون بر اين، فرآيند تخمير مي تواند موجب شكل گيري گاز، تورم و درد در معده و همچنين مشكلات روده شود. خيار و گوجه فرنگي با يكديگر سازگار نيستند و نبايد به همراه هم مصرف شوند. هنگامي كه اين دو ماده غذايي به معده ميرسند و فرآيند تخمير آغاز مي شود، اسيد ترشح شده در حفره شكمي براي گوارش غذا مي تواند مشكلات گوارشي متعدد را موجب شود.

محققان عنوان مي كنند گوجه فرنگي و خيار حاوي پروتئيني هستند كه منجر به ابتلا به آلزايمر ميشود. دكتر استيون گاندري، محقق از دانشگاه كاليفرنيا، بين زوال حافظه و پروتئين «لكتين» ارتباطي يافته است. لكتين در خيار، گوجه فرنگي، غلات كامل، سويا، دانه ها، فلفل، جوانه غلات، سيب زميني و برخي محصولات لبني يافت مي شود. به گفته محققان، لكتين براي روده مضر است و مي تواند موجب بروز مشكلاتي همچون زوال حافظه شود. محققان تاثير لكتين را بر روي انواع گروه خوني آزمايش كردند و دريافتند اين پروتئين مي تواند نقش مهمي در اختلالات مغزي داشته باشد. به گفته محققان، اين پروتئين بر روي افراد به شكلي متفاوت تاثير مي گذارد و آسيب ناشي از آن به ژنتيك هر فرد بستگي دارد. محققان دريافتند بين گروه خوني فرد و اين پروتئين ارتباط وجود دارد و امكان اجتناب از لكتين ميسر نيست چرا كه براي برخي افراد خوب و براي برخي ديگر مضر است. محققان عنوان ميكنند لكتين مي تواند موجب تغيير بدن، سيستم ايمني و ميزان خون شود. مي تواند گيرنده هاي انسولين را متوقف كند كه به مرور زمان بر عروق خوني و حتي بر مغز تاثير مي گذارد. شباهت لكتين به ساير پروتئين ها در بدن موجب حمله سيستم ايمني مي شود كه در نهايت منجر به واكنش هاي التهابي در بدن و مشكلاتي در دستگاه گوارش، مغز، اعصاب و بيماري هاي خودايمني مي شود.

امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۵ آبان ۱۳۹۸ ] [ ۱۱:۱۶:۳۳ ] [ شاريس ]
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :
[ ]
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ تخصصي پزشكي و سلامت خوش آمديد.
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب